Ik ben Dylano van Mildert, 17 jaar en woon in Nieuwegein samen met mijn moeder, stiefvader en zusje van 9. Ik het weekend ben ik meestal te vinden bij mijn vader of bij vrienden.

Ik zit op Nimeto in Utrecht. De opleiding die ik daar doe is Media & Communicatie, niveau 4, en ik zit op het moment in het 2e leerjaar. Hiervoor heb ik op het X11 gezeten ook in Utrecht en heb daar mijn VMBO TL diploma gehaald. Daarvoor zat ik op de basisschool De Meander in mijn woonplaats Nieuwegein.

Van jongs af aan game ik in mijn vrije tijd en heb hier veel van geleerd: Probleem oplossend denken, samenwerken, creatief kijken en nog veel meer.

Ik zit nu 9 jaar met veel plezier op tennis waarvan 1 jaar in het selectieteam. Ik vind het leuk om in beweging te zijn en ga daarom ook 1 a 2 keer per week naar de sportschool met vrienden.

Een jaar geleden heeft mijn vader een oude brommer voor mij gekocht en vanaf dat moment ben ik fan van het sleutelen aan en oppimpen van voertuigen. Zowel het motorische aspect ervan, maar ook het visuele gedeelte vind ik heel erg leuk om in mijn vrije tijd mee bezig te zijn.

.

Vrienden zijn ook heel erg belangrijk voor mij. Ik doe eigenlijk alles met ze. Gamen, sleutelen, leren, sporten, lachen, een stuk varen met de boot en onderweg lekker barbequen, en nog veel meer.

.

Sinds kort heb ik ook mijn auto rijbewijs gehaald en kan ik (wanneer ik 18 jaar oud word in maart 2021) ook zelfstandig de weg op!